Tietoa sivustosta

Tietoa voluntaryreturn.fi internet-sivusta


Olet tullut Maahanmuuttoviraston internetsivulle.

Voluntaryreturn.fi -verkkosivu on Maahanmuuttoviraston tiedonvälityskanava, jonka tavoitteena on antaa yleiskuva avustetusta vapaaehtoisesta paluusta. Et välttämättä löydä sivulta suoraa vastausta yksilölliseen tilanteeseesi. Sen vuoksi perehdy tarvittaessa myös lainsäädäntöön.

Henkilötietojen käsittely sivustolla

Maahanmuuttovirasto on sitoutunut suojaamaan sivuilla kävijöiden yksityisyyttä ja henkilötietoja EU:n tietosuoja-asetuksen (2016/679) ja muun henkilötietojen käsittelyä koskevan lainsäädännön mukaisesti. Verkkosivujen käyttö ei edellytä rekisteröintiä. Emme kerää tietoja, joista yksittäinen kävijä voitaisiin tunnistaa.

Tekijänoikeudet

Oikeudet sivuilla julkaistavaan aineistoon ovat tekijänoikeuslain ja siihen myöhemmin tehtyjen muutosten mukaisesti Maahanmuuttovirastolla tai muulla asiakirjan yhteydessä ilmoitetulla tiedontuottajalla. Aineiston käyttöä koskevissa asioissa pyydetään ottamaan yhteys viraston viestintäyksikköön.

Oikeudellinen varauma

Maahanmuuttoviraston verkkosivut pyritään pitämään ajantasaisina. Virasto ei kuitenkaan vastaa sisällön mahdollisten virheiden aiheuttamista välittömistä tai välillisistä vahingoista. Virasto ei ota myöskään vastuuta niistä ulkopuolisten tuottamista aineistoista, joihin viraston sivuilta on tehty linkki. Tietoverkkojen käyttökatkoista tai muista teknisistä häiriöistä aiheutuvista vahingoista virasto ei niin ikään vastaa.

Linkit ja sosiaalinen media

Palvelun sisäiset linkit aukeavat pääasiassa samaan selainikkunaan. Linkit palvelun ulkopuolelle avautuvat uuteen selainikkunaan. Jos linkki johtaa pois Maahanmuuttoviraston sivustolta, Maahanmuuttovirasto ei vastaa siitä, millaisia tietoja kyseinen sivusto kerää. Esimerkiksi videot sijaitsevat YouTubessa, joka kerää käyttäjistä tietoja. Verkkosivujen sisältöjä voi jakaa Twitteriin tai Facebookiin.

Siirtyessäsi linkitetyille sivuille sovelletaan kyseisen sivuston omia käyttöehtoja. Suosittelemme, että perehdyt muiden sivustojen tietosuojapolitiikkaan ja henkilötietojen käsittelyyn erikseen. Maahanmuuttovirasto ei ole vastuussa näiden kolmansien osapuolien sivustojen päivityksestä, julkaisuista tai sivustoilla esitettyjen tietojen oikeellisuudesta. Verkkosivuilla oleva linkki kolmannen osapuolen verkkosivuille ei tarkoita, että Maahanmuuttovirasto olisi vastuussa verkkosivujen toiminnasta tai verkkosivuilla tarjotuista tai mainituista tuotteista ja palveluista.

Yhteystietomme

Voit ottaa verkkosivustoa koskevissa kysymyksissä yhteyttä sähköpostitse verkkosivuston ylläpitoon return@migri.fi. Vastaamme myös mielellämme mahdollisiin tietosuojaan liittyviin kysymyksiin.